HOE WERKT HET?

Het is gewoon heel simpel...

Het hele plan werkt alleen als we voldoende geld hebben om onder andere de maandelijkse huur te betalen. Ondanks dat de huur al lager is bepaald dan marktconform, is het nog steeds een aanzienlijk bedrag.

 

Er is in 2017 subsidie bij het Buurtplatform aangevraagd en toegekend. Deze subsidie mag echter voor slechts een klein deel aangewend worden om de huur te betalen. De subsidie is voornamelijk bedoeld voor de aanschaf en bekostiging van diverse zaken voor ín De Buurtzaak.

Gelukkig hebben we sinds de oprichting van de Buurtzaak een stabiel ledenaantal en hebben we de contributie sinds onze oprichting niet hoeven aan te passen, deze is tijdens de laatste ALV wederom vastgesteld op 5,- euro per maand. Deze contributie geldt per adres.

Het lidmaatschap gaat u aan voor minimaal 1 jaar, om de continuïteit te waarborgen.

 

Voor 5,- Euro per maand per adres, moeten wij kunnen blijven draaien!

Echter dan moeten we wel zeker weten dat u mee gaat / blijft doen. Dus: als u net zo enthousiast bent als wij... schroom dan niet en meld u nu aan als lid.

De voordelen van een lidmaatschap

 • Door deel te nemen aan de activiteiten leert u de buurtgenoten beter kennen en creeëren we samen een beter sociaal vangnet in de eigen omgeving.
   

 • U maakt kennis met de talenten van buurtgenoten en kunt daar gebruik van maken.
   

 • U kunt uw eigen talenten ten dienste stellen van de buurtgenoten.
   

 • U mag uw eigengemaakte producten in de ruimte te koop aanbieden. Kopers van uw producten krijgen gratis toegang, ook als zij geen lid zijn.
   

 • U kunt GRATIS deelnemen aan alle activiteiten van de vereniging. Dit met uitzondering van additionele kosten zoals bijvoorbeeld bij het koken van maaltijden of workshops en cursussen.
   

 • U heeft altijd GRATIS toegang tot De Buurtzaak.
   

 • U kunt De Buurtzaak huren voor eigen gebruik, mits het in de agenda van de vereniging past, tegen 29,- euro per dagdeel. Is uw geplande activiteit enkel voor buurtgenoten bedoeld en gratis toegankelijk, dan is er geen vergoeding aan de vereniging verplicht.
  Bij gebruik voor commerciële activiteiten geldt een ander tarief. Hierover kunt u contact opnemen via buurtzaak@gmail.com


   

 • Etc, etc...