top of page
20180325_161002.jpg

BUURTZAAK ACTIVITEITEN

De Buurtzaak is officieel actief sinds 1 januari 2018 maar er waren in de oprichtingsfase al ideeën genoeg zoals: voor elkaar koken, verkoop van buurtproducten, boeken ruilen, workshops door talenten uit onze eigen buurt, expositieruimte, lezingen, nieuwjaarsborrel, vrijdagmiddagborrel, bridgen, koffiemiddag voor ouderen / voor ouders van jonge kinderen.

De meeste ideeën zijn gerealiseerd en zo hebben we een aantal vaste en eenmalige activiteiten, een actueel overzicht kunt u bekijken in onze activiteitenagenda.
 

Kids Café

Kids Café

Kom ook gezellig 'ont-moeten' in het KidsCafé van De Buurtzaak.
Alle ouders en opa's en opa's van kinderen van 0-4 jaar zijn welkom!

REPAIRCAFE

REPAIRCAFE

Het Repair Café in De Buurtzaak is voorlopig niet te bezoeken, er wordt gekeken naar een mogelijkheid tot doorstarten

BUURTBIOS

BUURTBIOS

In de schoolvakanties wordt De Buurtzaak ‘omgetoverd’ tot een gezellige bios. Lekker onderuit gezakt samen met jouw buurtgenoten je laten meeslepen door de boeiende verhaallijn wat op het witte doek wordt getoond.

KAARTAVONDEN BRIDGEN EN RIKKEN

KAARTAVONDEN BRIDGEN EN RIKKEN

Voor een avond als deze moet je ze allemaal wel op 'n rijtje hebben

INFOBIJEENKOMSTEN

INFOBIJEENKOMSTEN

Heb je een interessant onderwerp die je met jouw buurtgenoten wilt delen? Of ken je iemand die iets bijzonders en/of unieks te vertellen heeft? (met uitzondering van politieke/religieuze onderwerpen).

HUISKAMERRESTAURANT

HUISKAMERRESTAURANT

Op vrijdagavond (1x in de maand) worden er de heerlijkste gerechten geserveerd in het huiskamerrestaurant. 

OPGERUIMDE BUURT

OPGERUIMDE BUURT

Jij houdt toch ook van een opgeruimde buurt?!
Zo zijn de buurtleden actief tijdens Supporter van Schoon (iedere 1ste zaterdagochtend vd maand), World Clean Up Day (1x per jaar) en Landelijke Opschoondag (1x per jaar)

BUURTZAAK PUBQUIZ

BUURTZAAK PUBQUIZ

Quiz jij ook (weer) mee? Minimaal 1x per jaar gaan de buurtgenoten de strijd met elkaar aan om de titel ‘Winnaar Buurtzaak Quiz’ te veroveren. De quiz heeft iedere keer een speciaal thema met vragen waar de hersenen flink van moeten kraken.

GOEIE KOST

GOEIE KOST

(H)eerlijk natuurlijk eten!
Iedere vrijdagmiddag staan de bestellingen van Goeie Kost klaar De Buurtzaak. Bestaande uit lokale producten die je wekelijks zelf kunt bestellen.

GROENPERKJES

GROENPERKJES

Een groep bewoners zetten zich met veel enthousiasme in om de groenperkjes te onderhouden en te voorzien van de mooiste en vrolijkste bloemen.

MAANDELIJKSE BUURTBORREL

MAANDELIJKSE BUURTBORREL

Iedere laatste vrijdag van de maand tussen 17:00-19:00 uur bruist het van de gezelligheid tijdens de maandelijks terugkerende borrel in De Buurtzaak. Kom jij ook?

KIDS CARNAVALSMIDDAG

KIDS CARNAVALSMIDDAG

Allaaaaaffff!!! Op carnavalszaterdag is De Buurtzaak geopend voor de buurtkinderen en hun ouders.

PROEVERIJEN

PROEVERIJEN

Zien, beleven en proeven.
Een aantal keer per jaar wordt er in De Buurtzaak een proeverij georganiseerd. Zoals een wijn-, bier- of whiskey proeverij.

BOEKENCLUB

BOEKENCLUB

De 1ste dinsdagavond van de maand spreken de gezichten van de buurtbewoners boekdelen. En is het enthousiasme van hun gezichten af te lezen.

NATIONALE BURENDAG

NATIONALE BURENDAG

Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goed doen en voor de buurt. Want goede buren doen er toe.

SENIORENMIDDAG

SENIORENMIDDAG

Iedere dinsdagmiddag staan de deuren van De Buurtzaak wagenwijd open voor onze  onze senioren.

ZOMERPICKNICK

ZOMERPICKNICK

Hoe leuk is het om de start van de zomervakantie te beginnen met een borrel & picknick met je buurtgenoten?! Deze vindt plaats op de 1ste zaterdag van de zomerschoolvakantie.

CODING VOOR KIDS

CODING VOOR KIDS

Programmeerlessen voor kinderen
Computers, tablets, smartphones en games zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen gebruikt ze, maar om ze te kunnen gebruiken, moeten ze eerst worden geprogrammeerd.

HALLOWEEN

HALLOWEEN

Griezelen tijdens Halloween.
Op 31 oktober is het Halloween. De dag dat de kinderen uit Brabantpark hun buurtgenoten (legaal) de stuipen op het lijf mogen jagen.

bottom of page