top of page

LID WORDEN

Het is gewoon heel simpel...
Het hele plan werkt alleen als we voldoende geld hebben om onder andere de maandelijkse huur en energie te betalen. Dit zijn de grootste kostenposten. Maar zoals u zelf merkt is alles duurder geworden. Meer leden zijn nodig om de continuïteit van De Buurtzaak te kunnen waarborgen.
 
Om het lid worden laagdrempelig te houden hebben we de contributie sinds onze oprichting niet hoeven aan te passen. Deze is nog steeds 5,- euro per maand. Deze contributie geldt per adres. Of u nu alleen woont of 8 kinderen hebt, u betaalt 5,- euro en alle gezinsleden mogen meedoen. Het lidmaatschap gaat u aan voor minimaal 1 jaar.
 
Voor 5,- Euro per maand per adres, moeten wij kunnen blijven draaien!
Echter dan moeten we wel zeker weten dat u mee gaat / blijft doen. Dus: als u net zo enthousiast bent als wij... schroom dan niet en meldt u nu aan als lid.

 

De voordelen van een lidmaatschap

 

 • Door deel te nemen aan de activiteiten leert u de buurtgenoten beter kennen en creëren we samen een beter sociaal vangnet in de eigen omgeving.
   

 • U maakt kennis met de talenten van buurtgenoten en kunt daar gebruik van maken.
   

 • U kunt uw eigen talenten ten dienste stellen van de buurtgenoten.
   

 •  U mag uw eigengemaakte producten in de ruimte te koop aanbieden.
   

 •  Kopers van uw producten krijgen gratis toegang, ook als zij geen lid zijn.
   

 • U kunt GRATIS deelnemen aan alle activiteiten van de vereniging. Dit met uitzondering van additionele kosten zoals bijvoorbeeld bij het koken van maaltijden of workshops en cursussen.
   

 • U heeft altijd GRATIS toegang tot De Buurtzaak.
   

 • U kunt De Buurtzaak huren voor eigen gebruik, mits het in de agenda van de vereniging past, tegen 50,- Euro per dagdeel (4 uur). Is uw geplande activiteit enkel voor buurtgenoten bedoeld en gratis toegankelijk, dan is er geen vergoeding aan de vereniging verplicht.
 Bij gebruik voor commerciële activiteiten geldt een ander tarief. Hierover kunt u contact opnemen via buurtzaak@gmail.com.
   

 • BredaPas houders krijgen 50% korting op de contributie.

   

AANMELDEN ALS LID

Fijn dat u zich wilt aanmelden als lid. Gebruik hiervoor onderstaand contactformulier.

Bedankt! Bericht verzonden.

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen, dan kunt u zich alleen aanmelden via onderstaande 'Nieuwsbrief knop'

U kunt ook lid worden door een briefje in de brievenbus te doen van onze secretaris Driek van Griensven, Brabantlaan 8, Breda.
 

AANMELDEN ALS LID
bottom of page